Welkom op onze Opendeurdagen

Welkom op onze Opendeurdagen op 1 en 2 juni. Ontdek de schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid van onze constructies en laat je inspireren door de warme uitstraling van hout. Ontdek de unieke meerwaarde die onze bijgebouwen kunnen bieden aan jouw woning en tuin. Zonder afspraak.

Twijfels? Wij lossen ze op!

Twijfel je over het kostenplaatje? Vraag je je af of je zelf moet zorgen voor een elektricien en andere installateurs? Wil je weten of het wel de tand des tijds kan doorstaan? Allemaal logische vragen, die wij vlot voor jou kunnen beantwoorden. Een bezoekje aan onze showroom zorgt meteen voor duidelijkheid, zodat je met een hoofd zonder vragen terug naar huis gaat.

Wooden Quality Creations
Wooden Quality Creations

Ervaar zelf de hoogwaardige kwaliteit van ons vakmanschap

Foto’s kunnen veel onthullen, maar niets overtuigt zo sterk als het daadwerkelijk zien van de bijgebouwen en alle materialen. Onze Opendeurdagen zijn, naast een kans om onze diverse modellen te bezichtigen, er ook om ons vakmanschap tot in de detail te kunnen ontdekken. Zaakvoeder Tom begeleidt jou met plezier doorheen de showroom om je inzicht te geven in het bouwproces. Van klassiek tot eigentijds, onze houten bijgebouwen zijn het resultaat van toewijding en passie voor hoogwaardige materialen.

Wooden Quality Creations
Wooden Quality Creations

Persoonlijk advies op maat

Naast kwaliteit dragen we klanttevredenheid en service hoog in het vaandel. Tijdens de Opendeurdagen nodigen wij je uit voor een persoonlijk gesprek. Of je nu op zoek bent naar een tuinkamer, poolhouse, carport, … Wij bieden op maat gemaakt advies, zodat het bijgebouw wordt gerealiseerd precies zoals je het in gedachten had.

Kom je liever op afspraak langs?

Kom je liever eens langs op de dag en tijdstip dat voor jou past? Geen probleem, wij geven ons advies ook met plezier op afspraak.

Afspraak maken